null
Cursurile practice ale Business Mentoring House sunt gândite ca adevărate programe de simulare de business. Fiecare curs își propune să aducă participanților bune practici și soluții practice și verificate cu ajutorul cărora să își poată transforma și profesionaliza afacerea.
null
Cursurile practice sunt focusate pe aspecte foarte concrete și practice ale managementului unei afaceri și sunt bazate pe tehnici validate în cele peste 30 de programe de mentorat de business realizate până acum de Aliz Kosza.
null
Fiecare curs este susținut de practicieni și de oameni cu experiență în domeniul respectiv care pot oferi nu doar o perspectivă teoretică ci mai ales una practică, bazată pe bune practici și pe cazuri concrete de proiecte derulate în piața locală.
null
Fiecare curs practic va fi construit în jurul dezvoltării unui instrument de management sau a unei metodologii. La finalul lui, participanții trebuie să poată folosi cu succes noul instrument învățat și exersat în cadrul programului practic. Fiecare curs practic înseamnă un nou instrument de management strategic care va fi utilizat apoi imediat de către participanți.
null
Durata cursurilor practice este, în general, de 20 de ore de seminarii de business și analize de studii de caz comune timp de 3 zile (5 ore/zi), la care se adaugă minim 5 ore de consiliere individuală cu fiecare participant și programe de mentorat de business personalizate realizate cu Aliz Kosza.

Grupe

Maximum 20 persoane în grupă

Durata

20 de ore de seminarii de business timp de 3 zile

Mentorat

Ședințe de mentorat de business individuale cu Aliz Kosza în cadrul fiecărui curs practic.

null

Introducere în diagnoza de business

București, 27 – 29 iunie

Cursul practic Introducere în diagnoza de business este dedicat antreprenorilor și managerilor companiilor care vor să folosească diagnoza de business ca metodologie profesionistă de evaluare și analiză cuantificată și prin care pot urmări vulnerabilitățile și evoluția companiei lor.

  • 5 ore de consiliere individuală cu fiecare participant
  • 2 ședințe de mentorat de business cu Aliz Kosza
  • Participanții la program vor beneficia de consiliere individuală pentru realizarea unui profil personalizat de diagnostic de business (model McKinsey)

Preț participant: 420 euro

Data limită înscriere: 26 iunie 2017

Downloadează prezentarea detaliată a cursului (pdf)