Business Mentoring House

Inward Business Mentorship® by Aliz Kosza este un proces unic de mentorat de business prin care valorile, istoria, potențialul și oamenii companiei sunt cei care definesc, cu ajutorul mentorului, cele mai bune strategii de business. Fiecare companie are un ADN propriu, iar soluțiile vin întotdeauna pe aceleași drumuri pe care au venit și provocările. Doar că trebuie privite creativ și obiectiv, de un ochi ager și experimentat, din afară. Un business mentor este, de aceea, un om din afară care poate înțelege dinăuntru o companie, care are capacitatea să integreze toate elementele afacerii.

Școala de business Business Mentoring House este una dintre cele trei platforme de business ale conceptului Inward Business Mentorship® alături de programele de mentorat de business  și conferințele Sufletul în business . Astfel, conceptul Inward Business Mentorship® funcționează în trei dimeniuni: proiecte de mentorat de business, școală de business și evenimente de business.

Școala de business Business Mentoring House – BMH by Aliz Kosza este un proiect inovativ pentru cei mai inovativi oameni: oameni de afaceri, antreprenori sau manageri. Este o școală atipică: fără program, fără teme și fără cursuri scrise. Este o școală în care singurul nostru material didactic este propriul business. Este pentru oamenii care nu doar vor să învețe, ci vor să facă business competitiv și de performanță în România.

Business Mentoring House nu este un model de educație și nici un model de învățare, ci este un model de practică și, mai precis, un atelier de business: învățăm împreună nu care sunt regulile unui business, ci, practic, cum putem rezolva situații concrete de business.

Ai deja o afacere și vrei să o conduci având expertiza și suportul unor profesioniști în business?

pentru Business Mentoring House

Programele Business Mentoring House:

Înscriere la unul din programele Business Mentoring House

Înscrierea în oricare dintre programele Business Mentoring House se face pe baza unei discuții față în față cu Aliz Kosza, prin care vom avea un schimb de informații, aflăm nevoile și provocările businessului  tău și prezentam în detaliu modulele programelor. De asemenea, are rolul de a ne asigura ca participanții la curs au un nivel de experiență apropiat (similar).