Programe

Business Mentoring House este proiectul de școală de business dezvoltat de Aliz Kosza, o propunere de ateliere de antreprenoriat, un fel de Business Reality Workshop în care cursanții sunt numai cei care sunt antreprenori, iar cursurile sunt, de fapt, doar lucru aplicat pe afacerea proprie. Pur și simplu business.

Business Mentoring House propune antreprenorilor, managerilor si liderilor programe de dezvoltare, reinventare și de transformare a businessului propriu.

Valorile pe care s-a construit conceptul de Business Mentoring House sunt:

null

Echipă

Echipă

încrederea este un ingredient obligatoriu al acestor ateliere; vom lucra în echipe restrânse, unde vom investiga împreună situații și provocări din businessurile participanților și vom găsi împreună soluțiile.

null

Lucru

Lucru

ședințe săptămânale de prezentări și de lucru interactive, de grup (maximum 10 persoane/modul), urmate de one-to-one business mentoring cu fiecare participant; în total, 6 ore consacrate înțelegerii în profunzime a metodologiilor de lucru, dar și modului în care acestea trebuie aplicate corect și, bineînțeles, dedicate găsirii de soluții pentru propria afacere (în sesiunile individuale de business mentoring one-to-one cu Aliz Kosza).

null

Sprijin

Sprijin

vei beneficia de sprijin și în afara orelor Business Mentoring House: vei putea discuta detaliile planurilor tale de business cu un tutor oricând vei avea nevoie, poți primi răspunsuri la întrebările tale online, pe platforma BMH, pe mail sau în sesiuni de video-tutoring.

null

Rezultate

Rezultate

pe parcursul unui program, vei avea ocazia să implementezi în propria companie măsurile de business pe care le stabilim împreună ca fiind oportune și potrivite (stabilite ca urmare a analizei individuale) și vei urmări împreună cu mentorul tău modul în care acestea sunt implementate și rezultatele lor.

Programele disponibile acum în cadrul Business Mentoring House sunt:

Strategia integrată a afacerii

1

6 zile cursuri
44 ore de lucru

Competențe strategice avansate pentru CEO

2

6 zile cursuri
46 ore de lucru

Modelare și dezvoltare organizațională

3

5 zile cursuri
46 ore de lucru

Marketing strategic

4

 5 zile cursuri
33 ore de lucru

Business Mentoring pentru companii

5

 2 zile cursuri
12/18 ore de lucru

LeadArtShip

6

 4 zile cursuri
44 ore de lucru

Gândesc liber, scriu creativ

7

3 zile cursuri
6 ore de lucru

Școala de vară

8

4 zile cursuri
20 ore de lucru

Cursuri practice

9

 3 zile cursuri
15 ore de lucru