PROGRAMUL 4:
Marketing strategic

null
Programul Marketing strategic este dedicat managerilor și specialiștilor în marketing și comunicare și oamenilor de afaceri care doresc să crească performanța și eficiența campaniilor lor prin marketing științific, integrat.
null
Înscrierea la acest program presupune cunoașterea unor noțiuni minime și stăpânirea unor instrumente de bază în marketing.
null

Punem accent pe bune practici și pe exersarea instrumentelor de marketing strategic, dar și pe lucrul în echipă.
null
Durata programului este de 25 de ore de business mentoring timp de 5 săptămâni (1 zi/săptămână, 5 ore/zi), în care 4 ore reprezintă lucru individual cu mentorul (one-to-one business mentoring) + 4 ore suplimentare de tutorat  = 33 de ore de program

Grupe

Maximum 15 persoane în grupă

Durata

33 de ore de business mentoring timp de 5 săptămâni

Mentorat

4 ore de mentorat individual cu Aliz Kosza

Ce înveți dacă te înscrii

null
Strategia de marketing este primul test cu adevărat important al strategiei tale de business. Dacă este corect construită și corect implementată, este cea care îți va aduce cel mai repede beneficiile pe care le aștepți.
null
În acest program, vei exersa împreună cu noi cele mai eficiente instrumente de analiză de piață și de poziționare corectă a mărcilor, produselor companiei tale, precum și bunele practici în a înțelege mai bine produsul, profilul de client și ce poți face pentru a identifica oportunități noi în piață.
null
Strategia de marketing nu poate fi separată de strategia comercială și de portofoliu. Produsele și serviciile tale trebuie, la rândul lor, să fie integrate într-o strategie proprie prin care să poți crește veniturile,  optimiza profitul și să îți poți coordona eficient dezvoltarea de noi produse și servicii.
null
Vei înțelege cât de importante sunt în strategiile de marketing micile detalii din activitățile operaționale și comerciale. De asemenea, vei exersa instrumente de analiză și de decizie optime pentru dezvoltarea canalelor tale de vânzare.
null
Te vei întoarce în propria companie cu instrumente și metodologii concrete de marketing, planning și de management comercial.

Investiția ta în acest program va fi de 1.250 de euro/program (exclusiv TVA). 20% din valoarea acestuia se plătește în avans, după interviurile preliminare și după ce vei primi invitația de a participa la programul nostru.

Vrei mai multe detalii despre acest program?