Remodelează-ți propriul business

The Business Selfie este un proiect marca

Business-mentoring-house-Aliz-Kosza
Antreprenoria-2019

Ce înseamnă The Business Selfie?

null
Mentorat de Business cu Aliz Kosza. Este una dintre cele mai experimentate femei de business din România. Din 2012, este business mentor și strateg, transferând principii de business antreprenorilor și managerilor care doresc să își reinventeze afacerea prin: leadership, transformare organizațională, abordare pragmatică și eficiență a afacerii, bazată pe definirea și implementarea corectă a strategiilor integrate și construirea de modele de business sustenabile pe termen lung.
null
Regândirea modelului de business al afacerii tale cu Răzvan Nicoară. Este business architect și business coach, are 15 ani de experiență în consultanță de business. Cu Răzvan vei lucra în sesiunile comune de workshop și îți vei programa și întâlniri de lucru individuale în care veți lucra împreună pentru a detalia și completa diagnoza de business a companiei tale. Împreună cu Răzvan vei putea lucra direct la inovarea noului model de business al companiei tale.
null
Diagnoza afacerii tale folosind modelul McKinsey 7S. În cele trei workshop-uri la care vei participa dar și în întâlnirile individuale programate în perioada programului, în afara sesiunilor de workshop, vei învăța cum să aplici și să interpretezi corect modelul de diagnoză de business McKinsey 7S pentru a evalua corect și rapid orice afacere. Prima diagnoză de business va fi chiar cea a companiei tale. Va fi prima oglindă a business-ului tău realizată profesionist.
null
Inovarea modelului de business al afacerii tale. Printr-un mix de workshop-uri, de consiliere individuală și de exerciții concrete realizate chiar pe business-ul tău, îți vei realiza un model de business corect și profesionist. Apoi vei învăța cum să îl regândești și să îl inovezi pentru a-ți duce afacerea la următorul nivel. Așadar, vei lucra împreună cu noi la un plan concret de inovare a modelului de business care va cuprinde obiective, acțiuni concrete și indicatori de performanță pentru transformarea modelului de business al afacerii tale și pentru planificarea strategică a companiei tale pentru următorii ani.

Grupe

Maximum 15 persoane la curs

Durata

3 sesiuni a câte 8 ore strategie de business, timp de 3 zile

Mentorat

10 ore de lucru individual cu Aliz Kosza și Răzvan Nicoară

Integrează tot ce ai învățat până acum în ADN-ul afacerii tale

null
The Business Selfie este un program de strategie de business 100% aplicat pe business-ul tău.
Prin The Business Selfie vrem să ajungi să poți aplica în propria afacere instrumente cheie de management strategic: diagnoză de business, modelare de business și inovarea afacerii tale.
null
Vom avea împreună 3 sesiuni a câte 8 ore de lucru în zilele de 8, 15 si 22 noiembrie în care ne vom întâlni pentru a lucra împreună dar și pentru a putea să vezi studii de caz de diagnoze și modele de business, exemple de strategie de business din zeci de afaceri în care s-au implicat Aliz Kosza si Răzvan Nicoară.
null
Programul nu se reduce doar la cele 3 zile de workshop. Vei avea încă 10 ore de lucru individual cu Aliz Kosza si Răzvan Nicoară pentru a-ți clarifica și realiza concret diagnoza de business pe model McKinsey 7S pentru afacerea ta și modelul de business corect al afacerii tale. În acest timp vei avea și sesiuni de mentorat individuale cu Aliz Kosza.
null
Te ghidăm să îți construiești temeinic business-ul, cu perfectarea și respectarea etapelor de dezvoltare și integrarea lor într-un tot unitar.
null
Conceptul acestui workshop este bazat pe promisiunea că, la finalizarea lui, fiecare participant va avea un model de business nou, îmbunătățit, pe care îți poți construi ulterior strategiile comerciale și de comunicare. Nu oferim doar metodele și instrumentele ci chiar modelul în sine. Soluția.

Sala de Curs și beneficii suplimentare

sali-organizare-evenimente-bucuresti

Vom desfășura workshop-urile în cadrul Hotelului Capital Plaza
Bulevardul Iancu de Hunedoara 54, București

Materialele de curs (hand-out-uri, etc) prânzul și două pauze de cafea sunt incluse în prețul de participare.

Doar 15 locuri disponibile în programul The Business Selfie.

Calendarul The Business Selfie

3 zile de workshop de la 10:00 la 18:00 & 10 ore de consiliere personală și mentorat de business

Calendar-TBS-2019_p3
Calendar-TBS-2019_p2

Investiție Participant
vom selecta cei 15 participanți prin dialoguri 1-to-1 cu Aliz Kosza
Pachetul pentru Companii

Pentru două persoane din aceeași companie , cea de a doua persoană plătește doar 800 eur + tva
Pentru trei persoane din aceeași companie, cea de a treia persoană plătește doar 600 eur + tva
Dacă vrei un pachet de companie te invităm să bifezi această opțiune în formularul de înscriere.

Preț Standard/Persoană

06 – 31 octombrie

1500 euro

+ TVA

Preț Early Bird/Persoană

06 septembrie – 06 octombrie

1200 euro

+ TVA

Preț Corporate/2 persoane

până la 31 octombrie

2000 euro

+ TVA