PROGRAMUL 2:
Competențe strategice avansate pentru CEO

null
Programul Competențe strategice avansate pentru CEO se adresează mai ales profesioniștilor din managementul executiv din companii private medii și mari,  care își doresc o carieră în top management ca CEO în companii importante, managerilor din poziții de middle management, cu minimum 3 ani de experiență în poziții de management, în companii cu cifre de afaceri de peste 5 milioane de euro, care își doresc să se dezvolte pentru a trece la nivelul următor în carieră, acela de a ocupa un post de top management (CEO).
null
De asemenea, programul se mai adresează și actualilor CEO și antreprenorilor care își doresc să își dezvolte abilități sau competențe împreună cu noi.
null
Grupele vor fi distincte, managerii din corporații, CEO și antreprenorii fiind în grupe separate, deoarece nevoile și profilul participanților sunt diferite.
null
Durata programului este de 30 de ore de business mentoring timp de 5 săptămâni (1 zi/săptămână, 6 ore/zi), în care 6 ore reprezintă lucru individual cu mentorul (one-to-one business mentoring) + 10 ore de tutorat  = 46 de ore de program

Grupe

Maximum 15 persoane în grupă

Durata

46 de ore de business mentoring timp de 5 săptămâni

Mentorat

10 ore de mentorat individual cu Aliz Kosza

Ce înveți dacă te înscrii

null
Programul va începe cu evaluarea competențelor de leadership cu instrumente de vârf în materie și cu definirea concretă a profilului de leadership pentru fiecare dintre participanți.
null
Managementul la nivel de top implică o viziune strategică asupra businessului, iar implementarea acesteia îi solicită viitorului CEO în primul rând capacitățile și talentul de lider. Vom explora împreună dimensiunile leadershipului strategic și contemporan, modelul evolutiv, perfect adaptat provocărilor de astăzi.
null
Vom lucra împreună la modul în care se construiește, se motivează și se conduce o echipă, fără de care, ca CEO, nu poți face nimic într-o companie. Team managementul înseamnă în egală măsură management de alocare de resurse, dar și managementul alocării și valorificării de talente.
null
Vom exersa împreună toate etapele necesare pentru a construi un model de business de succes, vom identifica bunele practici și riscurile pe care le presupun designul și implementarea unui model de business într-o companie.

Investiția ta în acest program va fi de 1.610 de euro/program (exclusiv TVA). 20% din valoarea acestuia se plătește în avans, după interviurile preliminare și după ce vei primi invitația de a participa la programul nostru.

Vrei mai multe detalii despre acest program?