PROGRAMUL 8:
Școala de vară

null
Programul oferă 3-4 zile de armonie între business, relaxare și învățare, dupa principiile „Inward Business Mentorship®”.  
null
Școala de vară de business mentoring este un proiect adresat celor care doresc să-și redescopere propriul business și potențial, timp de 3-4 zile, împreună cu business mentorul Aliz Kosza. Este un sprint care te face să-ți privești businessul detașat, din exterior, și să redescoperi valorile pe care l-ai construit. Te ajută să te întorci la visul tău antreprenorial și să-l reintegrezi în business.
null
Este un program intens de învățare și exersare a principalelor instrumente de management strategic și de integrare a acestora în autenticitatea ta și a afacerii tale.
null
Și mai este și o ocazie de retragere la munte, de explorare în liniște și de experimentare a unor noi posibilități și perspective personale.
null
Durata programului este de 20 de ore de seminarii de business și analize de studii de caz comune timp de 4 zile (5 ore/zi), la care se adaugă participări opționale la programe suplimentare, întâlniri individuale cu experți, exerciții în echipe, bazate pe instrumente de business management și leadership strategic.

Grupe

Maximum 10 persoane în grupă

Durata

20 de ore de seminarii de business timp de 4 zile

Mentorat

Ce înveți dacă te înscrii

null
Programul include cele mai importante 4 instrumente de management strategic pe care le poți folosi în compania ta, sesiuni de exersare a lor și de modelare a acestora pe propriul business și, ulterior, discuții individuale cu business mentorul tău și cu experți în management organizațional, leadership, marketing.
null
Vei vedea studii de caz deosebite și vei avea ocazia să înveți direct de la antreprenori care, ca și tine, au trecut prin această fază și au început procesul de transformare în propria companie; provocările reale și soluțiile care chiar funcționează se vor discuta liber, fără constrângerea unui cadru formal.
null
Programul Școala de vară de business mentoring are loc în lunile de vară și se derulează într-o locație exclusivistă, mai ales la munte, în România.

Prețul va fi stabilit în funcție de numărul de participanți și de locul de desfășurare.

Vrei mai multe detalii despre acest program?