PROGRAMUL 7:
Gândesc liber, scriu creativ

null
Dialoguri integrate în toate programele de management și strategie cu scriitoarea Ana Barton
null
Programul are o structură de trei întâlniri, a câte două ore fiecare. Și, da, se vor numi dialoguri fiindcă asta vor și fi: interacțiuni între Ana Barton și voi, cei care participați la aceste dialoguri. Este vorba despre a fi activ, nu reactiv la aceste întâlniri, deoarece dialogul este cel care eliberează de constrângerile mentale și deschide ecluza creativității.
null
Scrierea creativă presupune cu necesitate libertatea gândirii, iar această libertate se manifestă preponderent interogativ. Numai punându-ți întrebările corecte poți ajunge la răspunsurile corecte. Iar libertatea gândirii aduce ușurința și adecvarea contextuală a formulării, indiferent care este domeniul de activitate referențial pentru un text.
null
Astfel, scrierea creativă ajunge să fie la îndemână, asta după ce devine, prin exercițiul libertății de gândire, la îndeminte și la îndesuflet. Pentru că omul nu e făcut din sertare, ci este un întreg.
null
Durata: Trei sesiuni de lucru a câte două ore în fiecare sesiune

Grupe

Durata

Trei sesiuni de lucru a câte două ore în fiecare sesiune

Mentorat

Echipa

Cu toții vom fi o echipă, dat fiind că aceste dialoguri vor arăta și se vor manifesta ca niște colocvii ori seminarii. Dialog înseamnă „vorbire între“, iar noi asta vom avea grijă să facem: să comunicăm real și să creăm între noi un spațiu de desfășurare a ideilor și emoțiilor – un spațiu creativ în care să nu existe spaima de „cum par în ochii celorlalți“, ci doar dorința de a afla „cine și cum sunt eu“, în calitatea mea de „producător“ de idei, emoții, acțiuni.

Rezultate

Participanții la seminarii vor avea nu doar ușurința de a se exprima, ci și de a scrie orice fel de text denotativ, cu asertivitate și evidențierea mesajelor-cheie. Textul conotativ va deveni, de asemenea, o opțiune reală, palpabilă.

Vrei mai multe detalii despre acest program?