Înregistrare BMH

Ca în orice parteneriat, înscrierea într-unul dintre programele Business Mentoring House nu înseamnă doar semnarea unui contract, achitarea unui preț și prestarea unui serviciu. Înainte de orice este nevoie de a ne clarifica reciproc obiectivele și de a ne defini așteptările. Noi avem nevoie să vă cunoaștem pe voi dar și pe afacerea în care sunteți implicați. La rândul vostru, voi aveți nevoie de răspunsuri și de detalii din partea noastră.

Așadar, prima parte a înscrierii într-unul din programele Business Mentoring House este o discuție de o oră cu Aliz Kosza sau cu unul dintre parteneri pentru a fi siguri că programele Business Mentoring House sunt cele care vă pot oferi cu adevărat valoare adăugată.

A doua parte constă în semnarea contractului de înscriere la Business Mentoring House și de, de asemenea, de a agrea asupra calendarului de lucru individual și asupra regulilor și modalităților de lucru.

Din acest moment veți avea alocat un consultant personal cu care veți ține permanent legătura în orice subiect legat de programul Business Mentoring House la care vă veți înscrie.

Business Mentoring House nu este un model de educație și nici un model de învățare, ci este un model de practică și, mai precis, un atelier de business: învățăm împreună nu care sunt regulile unui business, ci, practic, cum putem rezolva situații concrete de business.

Vă așteptăm alături de noi!

Programare întâlnire

Stabilește o întâlnire cu Aliz Kosza sau cu unul dintre partenerii proiectului Business Mentoring House pentru ne face împreună planul de lucru

*Toate câmpurile sunt obligatorii

  Nume și prenume*
  Compania în care sunt implicat*
  Website companie*
  Rolul meu în companie*
  E-mail*
  Telefon*
  Sunt interesat de următoarele programe din cadrul Business Mentoring House:

  Motivații:
  Doresc să stabilesc o întâlnire cu Aliz Kosza sau cu unul dintre partenerii programului Business Mentoring House în perioada următoare.
  Vă rugăm să completați filtrul anti-spam selectând camionul.