PROGRAMUL 3:
Modelare și dezvoltare organizațională

null
O nouă strategie și un nou plan de acțiune nu pot fi puse în aplicare decât de o organizație productivă, eficientă, cu o structură solidă și în care oamenii împărtășesc aceeași viziune și aceleași valori.
null
Acest program se adresează managerilor și antreprenorilor care își doresc să își transforme businessul prin armonizarea organizației, să crească o echipă și să dezvolte o platformă comună pentru toți angajații.
null
Se adresează celor care cred că performanța în business depinde și se datorează 100% oamenilor.
null
Durata programului este de 30 de ore de business mentoring timp de 5 săptămâni (1 zi/săptămână, 6 ore/zi), în care 6 ore reprezintă lucru individual cu mentorul (one-to-one business mentoring) + 10 ore de tutorat de tutorat  = 46 de ore de program

Grupe

Maximum 15 persoane în grupă

Durata

46 de ore de business mentoring timp de 5 săptămâni

Mentorat

10 ore de mentorat individual cu Aliz Kosza

Ce înveți dacă te înscrii

null
Vei înțelege cum se realizează un diagnostic și, de asemenea, importanța echilibrului dintre elementele HARD și SOFT dintr-o organizație
null
Vom explora împreună instrumentele de lucru pentru evaluarea corectă și exactă a competențelor membrilor echipei tale, a motivațiilor și a capacității lor de a fi motivați și a capacității tale de a-i transforma din angajați în adevărați parteneri de business.
null
Vom exersa cele mai bune strategii de comunicare cu angajații, în diverse situații și etape de dezvoltare organizațională.
null
Managementul oamenilor înseamnă de fapt managementul talentelor. Companiile de succes nu își plătesc angajații pentru orele lucrate, ci își răsplătesc oamenii pentru talentul de care dau dovadă.
null
Vom lucra împreună pe fiecare dintre etapele de dezvoltare a talentelor din compania ta, de la atragere, pregătire, motivare, păstrare și dezvoltare, pe baza unor exemple practice și pe modelul unor companii locale.

Investiția ta în acest program va fi de 1.380 de euro/program (exclusiv TVA). 20% din valoarea acestuia se plătește în avans, după interviurile preliminare și după ce vei primi invitația de a participa la programul nostru.