PROGRAMUL 6: LeadArtShip
(arhetipul leadershipului contemporan)

null
Modelele clasice de leadership nu mai fac față vremurilor noastre, noii lumi de business.
null
Programul LeadArtShip este primul program de dezvoltare a abilităților de  leadership care înglobează cele mai importante elemente de leadership, fiind construit pe experiența personală de lider a lui Aliz Kosza, dublată de instrumente profesionale de evaluare în profunzime a competențelor, dar și de psihologie organizațională.
null
Programul se adresează antreprenorilor, managerilor de companii dar și team liderilor care se confruntă cu provocări legate de stilul de leadership pe care îl practică.
null
Modelul de leadership care poate să facă față provocărilor contemporane în business se bazează pe abilități, competențe și comportamente care până mai ieri nu erau importante, însă azi au devenit vitale pentru reușita echipei și pentru a ajunge la performanță de vârf prin oameni.
null
A fi capabil să armonizezi situații și echipe, să conectezi oameni (intelectual, dar și la nivel emoțional și social – în interior și în exterior), să integrezi autenticitatea, generațiile, experiența și valoarea adăugată pe care fiecare membru o aduce echipei și să fii capabil să înțelegi unitar complexitatea întregii activități au devenit acum componente critice, esențiale, pentru reușita ta ca manager. Aceste competențe însă se dezvoltă din interior, presupun un permanent efort de dezvoltare personală și de aplicare disciplinată a unor reguli, modelate, pliate strict pe stilul tău personal de leadership.
null
Durata programului este de 20 de ore de mentorat timp de 4 săptămâni (1 zi/săptămână, 5 ore/zi), în care 4 ore reprezintă lucru individual cu mentorul (one-to-one business mentoring) + 4 ore de tutorat de tutorat  = 24 de ore de program

Grupe

Maximum 10 persoane în grupă

Durata

24 de ore de business mentoring timp de 4 săptămâni

Mentorat

4 ore de mentorat individual cu Aliz Kosza

Ce înveți dacă te înscrii

null
În acest program, vei beneficia de o evaluare integrată, transformativă, de profunzime a propriului tău stil de lider și îți vei modela și construi profilul de leadership folosind instrumente profesionale împreună cu specialiști.
null
Vei învăța cum să îți alegi oamenii în funcție nu doar de competențe, ci și de energia lor, profilul personal și motivațional, astfel încât să creezi echipe care să funcționeze în armonie; vei învăța să înțelegi și să gestionezi nevoile individuale ale membrilor echipei, să le dezvolți creativitatea și spiritul de inovație și, mai ales, să îi implici în noile proiecte ale companiei tale.
null
Vei învăța cum să schimbi perspectiva și cum să ai una integratoare și detașată în același timp, detașarea nepresupunând neimplicare, ci doar relaxare, absența completă a stresului, ceea ce aduce confort și siguranță, și cum să creezi echilibrul dintre elementele HARD și SOFT din organizație.
null
Vei învăța că leadershipul strategic înseamnă 80% oameni și vei primi instrumente de dezvoltare a leadershipului prin care vei putea, la rândul tău, să crești și să lași lideri în urma ta

Investiția ta în acest program va fi de 1.540 de euro/program (exclusiv TVA). 20% din valoarea acestuia se plătește în avans, după interviurile preliminare și după ce vei primi invitația de a participa la programul nostru.

Vrei mai multe detalii despre acest program?