Curs practic 1:
Introducere în diagnoza de business

București, 27 – 29 iunie

Perioada: 27-29 iunie 2017, începând cu ora 10:00

Locația: București

Cursul practic Introducere în diagnoza de business

null
Vei înțelege ce este diagnoza de business, ce modele și metodologii de diagnoză de business se pot folosi și cum trebuie acestea planificate și negociate cu consultanții de business.

De asemenea, vei ști când are nevoie compania ta de diagnoză de business: tipuri de diagnoză de business pentru diverse situații: evaluare periodică, vânzare companie, înainte de realizarea unei strategii integrate de business, pentru profesionalizarea afacerii etc

Downloadează prezentarea detaliată a cursului (pdf)

null
De asemenea, vei ști în ce constă diagnoza de business și ce etape trebuie să urmărești în realizarea diagnozei de business și la ce trebuie să te aștepți când demarezi un program de diagnoză de business.
null
Beneficii și valoare adăugată:

  • 5 ore de consiliere individuală cu fiecare participant
  • 2 ședințe de mentorat de business cu Aliz Kosza
  • Participanții la program vor beneficia de consiliere individuală pentru realizarea unui profil personalizat de diagnostic de business (model McKinsey)
  • Notă: Consilierea individuală (5 ore) și ședințele de mentorat de business se planifică și se realizează în următoarele 30 de zile după finalizarea programului, de comun acord, cu fiecare participant în parte.

Durata: 20 ore program + 5 ore de consiliere individuală + 2 ședințe de mentorat de business cu Aliz Kosza)

Preț: 420 Euro (fără TVA)

null
Programul BMH Introducere în diagnoza de business este dedicat antreprenorilor și managerilor companiilor care vor să folosească diagnoza de business ca metodologie profesionistă de evaluare și analiză cuantificată și prin care pot urmări vulnerabilitățile și evoluția companiei lor.
null
Diagnoza de business este primul pas în procesul de maturizare al afacerii tale. Creșterea organică și solidă a companiei tale nu se poate face decât pe baze solide. Acest curs practic te învață să îți înțelegi cu adevărat business-ul propriu și să îi poți evalua profesionist valoarea și punctele slabe.

Grupe

Maximum 20 persoane în grupă

Durata

20 de ore de seminarii de business timp de 3 zile

5 ore de consiliere individuală

Mentorat

2 ședințe de business mentoring individuale